KocKanári kártyajáték

-10%
KocKanári kártyajáték

Melyik madár melyik rajhoz tartozik? Ebben az izgalmas, pörgős családi kártyajátékban könnyen megtanulható melyik madár milyen fajta.

Korosztály:
8 éves kortól
Hányan játszhatják?:
1-5 játékos részére
Nem kérek plusz szolgáltatást
Szeretnék kérni mellé egy meglepetés társasjátékos bögrét (Véletlenszerű társasjátékos felirattal!) +1 490 Ft
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2020.11.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A kertvégi kerítésen folyamatosan sok madárka tölti üldögélve a napjait. De amikor eljön az ideje, hogy tovább repüljenek, könnyen összekeverednek és nem találják melyik rajhoz kellene csatlakozniuk. Segíts nekik, hogy megtalálják fajtársaikat és a helyes hazavezető utat.

A játék menete:

A játékosok nyolc madár kártyával a kézben kezdenek, míg néhány madár az asztalon ül, azaz a négy különböző kerítésen.

A fordulód során két lépésed van, amelyből az első kötelező.

Az első lépés: a kezedből kijátszhatod az ugyanolyan madarakat szigorúan csak az egyik kerítésre. Ezek a madarak egyből csoportosulnak a társaikkal a kerítésen, így akik közöttük ültek (a más fajta madarak) egyből a kezedbe röppennek. 

A másik lépés (nem kötelező)  a madarak rajokba rendezése. A kártyák jobb felső sarkában látható a jelölés, hogy egy kicsi vagy nagy madárrajhoz hány ugyan olyan típusú madárra van szükséged. Ha megvan az adott számú madarad, akkor azokat tedd félre, a többit pedig dobd el! Amint bármelyik játékosnak egy madárraj kijátszása után elfogy kezéből minden lapja, az adott forduló véget ért. Mindenki más, akinek maradt kártya a kezében, azokat eldobja, majd akinek elfogyott a kezéből minden kártyája, lesz az új osztó, és egy új forduló veszi kezdetét.
 

A játék addig tart, amíg valamelyik játékos összegyűjti 7 faj 1-1 madarát maga előtt a játékban található 8 fajból, vagy valakinek sikerül 2 különböző fajból legalább 3-3 darabos szettet megszereznie.


További információk:

  • játékosszám: 2-5 fő
  • játékidő: 20 perc
  • korosztály: 8+

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
BLACURS
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu shopmania.hu