Papageno kártyajáték

-7%
Papageno kártyajáték
Papageno kártyajáték
Papageno kártyajáték
Papageno kártyajáték

A játék célja, hogy a királynőnek minél több színpompás madarat gyűjts össze. Ehhez persze nem elég az erdőben bóklászni és keresgélni és a kalitkába se fér el sok madárka. Így hát a legpompásabbat, legszebbet érdemes csak begyűjteni, hogy elégedett legyen a királynő.

 

Korosztály:
6 éves kortól
Hányan játszhatják?:
2-5 játékos részére
2 990 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2021.01.25   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék elején minden játékos maga elé tesz 3-3 kártyát, majd felfordít egyet. Ez után kezdődhet a gyűjtögetés! Fordíts fel új madarakat, cseréld ki őket, és ha úgy alakul, ne félj elcsenni egy-egy példányt ellenfeleid kalitkájából sem!

Ha sorra kerülsz, te döntesz: 

  • felhúzod a húzópakli felső kártyáját, és titokban megnézed,
  • vagy elveheted a dobópakli felső kártyáját.

Mind a két lehetőség megfontolást igényel, hiszen ha a húzópakli lapja nem tetszik, ugyan eldobhatod - de akkor sajnos elvesztegettél egy kört.
Viszont ha a dobópakli legfelső madarát gyűjtöd be, akkor már kötelező kicserélned azt a kártyát egy már előtted lévő kártyával. Az újonnan elvett kártya ezentúl mindenki számára jól látható módon gazdagítja madárgyűjteményed, a lecserélt kártya pedig képpel felfelé a dobópakli tetejére kerül. 

Mivel a játék elején a legtöbb madár képpel lefelé van előtted, a csere eléggé kockázatos. Nehogy olyan madárkát engedj elröppenni, amit ellenfeleid boldogan befognak majd kalitkájukba!

Minden kártya értéke a madár tömegét szimbolizálja és a játék végén ezeket össze kell adni, és a legjobb madarász címét az nyeri, akinek a legkisebb a pontszáma!

 

A játék tartalma:

  • 50 kártya:
  • 40 madárkártya, 2-től 9-ig terjedő értékekkel
  • 4 pánsípkártya
  • 4 elfogáskártya
  • 2 tojáskártya
  • 1 játékszabály
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
HPAFK2001002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu shopmania.hu