Zingo! 1-2-3 társasjáték

Zingo! 1-2-3 társasjáték
Zingo! 1-2-3 társasjáték
Zingo! 1-2-3 társasjáték
Zingo! 1-2-3 társasjáték
A Zingo! 1-2-3 társasjáték a népszerű Zingo a bingó! továbbfejlesztett és egyben kibővített változata, amelynek keretein belül a legkisebbek is megismerkedhetnek a számok világával, méghozzá valódi izgalmak társaságában.

A játék célja az, hogy interaktív számpárosítással te töltsd meg elsőként számokkal a feladatkártyádat! Ehhez a Zingo masina folyamatosan adagolja majd az újabb és újabb számkártyákat, amelyeket neked pontosan arra a négyzetre kell helyezned, amelyen megfelelő mennyiségű ábrát látsz.

Amennyiben az egyszerű párkereső neked már gyerekjáték, csak fordítsd meg a lapokat, és máris egy újabb nehézségi szinten élvezheted a Zingo! 1-2-3 társasjátékot, amellyel matematikai tudásod magasabb szintjét is megcsillogtathatod. Ne felejtsd el: a játékot az nyeri, aki először megtölti feladatkártyáját az odaillő számokkal, és hangosan bekiabálja, hogy Zingo!

A játék segítségével gyermekünk számtalan képességét fejlesztheti, így nem csak jobban megismerheti a számok világát, hanem ezen túlmenően az egyszerűbb matematikai feladványokkal a számolást is gyakorolhatja, de megtanul közben összehasonlítani, becsülni, az angol szavak miatt pedig az első idegen nyelvi kifejezéseit is elsajátíthatja.

Játékidő: kb. 10 perc

A játék az alábbi képességeket fejleszti:
Számolás
Egyszerű összeadás
Számok világa
Összehasonlítás és becslés
Minták és Párosítás
Szófelismerés
Finommotorika és koordináció
Szabálykövetés
Szocializáció
Győzelem megélése, vereség elviselése

Játékidő: kb. 10 perc

Tartozékok: 72 db Zingo! 1-2-3 számlapocska, 6 db kétoldalas Zingo! 1-2-3 tábla (zöld oldal: számolás, piros oldal: összeadás), 1 db Zingo! 1-2-3 adagoló, Használati útmutató és Játékszabály
Elérhetőség:
Rendelhető!
Átvételi pontunkon :
Ingyenes!
Korosztály:
4-99
Hányan játszhatják?:
2-6 játékos részére
5 799 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
ThinkFun
Cikkszám
K-7703
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu shopmania.hu